Rólam mondták

A zene, a buli, a DJ-zés a szenvedélyem. Szeretem ahogy együtt rezonálok a tömeggel, ahogy a feszengő emberek feloldódnak, látom, hogy szeretik a zenéket, amiket játszom…, hogy megtalálom azt a hangulatot, ami beindítja őket.

Látom, hogy melyik zene szólítja meg őket – először a gyorsan oldódókat, akik csek egy alkalomra vártak, hogy bulizhassanak, táncolhassanak egyet együtt a barátaikkal, vagy a kollégáikkal… aztán megkeresni a következő zenéket, amik hozzák, viszik tovább ezt az ívet… és aztán megszólítja a csendesebbeket is, vagy a szülőket, az idősebbeket…

Szeretem, ahogy a buli végén mindenki lelazul egy kicsit…, hogy mindenhol ott a mosoly. Engem ez feltölt! Nem az érdekel, hogy a legmenőbb DJ mashupokat toljam. Nem akarom nevelni a népet. Ez nem egy fizetős koncert, ahova a művészetemért jönnek el. Ez az ő bulijuk. Én pedig együtt bulizok velük!

És hogy ez hogy sikerül? Nézd meg, mások mit mondtak rólam.

Visszajelzések

Nagyon köszi, hogy csináltad a zenét és hogy azon felül a felkonfokat is, a különböző programokhoz! Mindenki elégedett volt a zenékkel, akikkel beszéltünk – mi is – és amúgy is mindenkinek tetszett a hely is, a díszítés, a fények, a lézer is – külön köszönet azért is. Mindenkinek ajánlani foglak majd. : )

Péter (Esküvő, 2019)

Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy velünk voltál tegnap! Csodálatos hangulatot teremtettél nekünk, pont ilyen estére vágytunk korábban.

Andi és Jani (Esküvő, 2019)

Nagyon köszönjük a munkátokat, elképesztően jól éreztük magunkat. Nem lehetett könnyű megfelelni a zenekártyák hada között, de azt hiszem, nálad jobb DJ-t nem kérhettünk volna fel az esküvőnkre. Szuper volt minden, a vendégek is elvezték, úgyhogy köszönünk mindent! 🙂

Szandra és Dávid (Esküvő, 2019)

A vendégektől azt a visszajelzést kaptuk, hogy a parton nagyon jó volt a hangosítás a szertartás alatt. Nagyon köszönjük a munkátokat, szuper volt minden! Talán azzal tudom leginkább érzékeltetni, hogy mennyire volt rendben (és ennyire már szerintem ismersz, hogy ez mit jelent), hogy egy pillanatig sem aggódtam, hogy a ti részetekről valamivel gond lenne.

Viki (Esküvő, 2019)

A rendezvény olyannyira jól sikerült, hogy csupa-csupa jót mondtak róla a kollégák, mindenki azt mondta, hogy a cég életében az eddigi legjobb volt!!!!! Ezúton is szeretném Neked, Nektek megköszönni a színvonalas szolgáltatást és a helytállást!!!! Nagyon elégedettek voltak a kollégák Veletek! Bízom benne, hogy még sok ilyen kiváló rendezvényen dolgozunk majd együtt!

Csilla (Céges buli, 2018)