Bemutatkozás

Ha a DJ szolgáltatással kapcsolatban érdeklődsz, azt, illetve az ahhoz kapcsolódó technikai feltételeket igen nehéz ezen a felületen bemutatni, ezért nem is célom a teljes körű tájékoztatás nyújtása itt. Próbálom viszont megismertetni tevékenységemet, partnereimet, néhány helyszínt, stílusomat, és persze magamat. Aki ennél többre kíváncsi, annak úgyis egy személyes találkozót fogok javasolni, több okból kifolyólag is.

Először is, ha valaki a zenémet szeretné meghallgatni, elhívom egy rendezvényre, s utána mindenki el tudja dönteni, hogy tetszett-e a produkcióm. Ha erre nincs szükség, mert mondjuk már ismeri munkámat, akkor pedig azért, mert az én felfogásom szerint nincs két egyforma rendezvény. Lehet, hogy a helyszín ugyanaz, mint korábban, csak más társaságnak, másféle rendezvényen kell – következésképpen – másfajta zenét játszani. Ha pedig más a helyszín, akkor hiába ugyanaz a megrendelő, akivel már együttműködtem korábban, az adott rendezvényt én a megbízóval közösen szeretem a helyszínre szabni.

Arra kérem azokat a tisztelt látogatókat, akiknek akár jó, akár kellemetlen élménye volt már egy korábbi, velem közös rendezvényen, hogy írjátok meg nekem véleményeteket, ha még nem szerepel a smartpro.hu oldalon. Várom képes élményeiteket is, amelyeket Facebook és Instagram oldalamon teszek közzé.
A szakmában eltöltött több mint 25 év, a hátam mögött hagyott, 1.200-nál is több rendezvény, és több, mint 150.000 megtáncoltatott vendég, azt hiszem, kellő garanciát jelentenek azoknak a leendő megrendelőknek, akik még nem ismerik szolgáltatásomat.

Állok a régi és új az ügyfelek rendelkezésére – továbbra is az eddigiekben megszokott színvonalon és egyre jobb minőségben, egyre nagyobb kínálattal, zenei repertoárral. Fordulj hozzám bizalommal!

Növekszik azon helyszínek és partnerek száma, amelyeket, illetve akiket figyelmedbe ajánlhatok, ha nem csak egy DJ-re van szükséged, hanem teljeskörű rendezvényszervezésre.

Találkozzunk mielőbbi rendezvényeden! Jó szórakozást a honlaphoz és a bulihoz is! Ha pedig utána az derült, ki, hogy tetszett, akkor kérlek, csatlakozz rajongói oldalamhoz a Facebook-on és az Instagramon! Kérek egy Like-ot a SmartPro-nak!

Márfai Tibor
Professional Event DJ